top of page

Última actuació a la Torre Roja

El Recam Làser Caldes rebrà aquest dissabte la visita del CE Noia Freixenet. Els calderins es juguen més que tres punts aquesta jornada de l’OK Lliga, la darrera a la Torre Roja. Els d’Eduard Candami estan empatats amb el Vendrell i a només 2 punts del Voltregà.

Tot fa pensar que si el Recam Làser Caldes aconsegueix sumar els 3 punts contra el Noia podrien certificar pràcticament la classificació per la CERS o, si més no, arribar a l’última jornada depenent de si mateixos sempre i quant el Vendrell o Voltregà no guanyin o empatin. Els de Sant Hipòlit són, a priori, qui té el calendari més complicat jugant contra el Barça i el Liceo.


El CE Noia Freixenet està sent un dels equips més forts del campionat i ja s’ha assegurat jugar la propera temporada la Lliga Europea amb la 4a posició a l’OK Lliga. Els de Sant Sadurní compten amb un equip amb molta qualitat com Xus Fernández, Martí Casas, Nil Roca o els ex-calderins Humberto Mendes i Sergi Llorca.


Un rival exigent per acomiadar la temporada 2017-2018 a la Torre Roja. El partit es disputarà el proper dissabte a les 21h en directe per Esport3 i dirigit pels àrbitres Sergi Mayor i Ivan González.

90 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page