Acord pel retorn de Nacional Catalana

La categoria Nacional Catalana tornarà a ser una realitat i es podrà reprendre el proper 31 de gener. La Federació Catalana de Patinatge ho acaba de fer oficial a travès de les xarxes socials. Aquesta decisió es va prendre ahir per la nit.

Segons informa la FCP: “Els entrenaments es podran reprendre de forma immediata a partir del moment en que els clubs disposin dels certificats de club expedits per la RFEP així com dels certificats que expedirem setmanalment des de la FCP detallant horaris dels entrenaments, llistat dels components de l’equip i calendari de partits previstos a disputar per a cada equip segons data de la jornada al calendari oficial de la competició.”


També, “es mantindrà el format de competició plantejat inicialment en dues fases, una repesca i una fase de rondes eliminatòries de playoff/playout (…) les jornades 2ª, 4ª, 6ª, 8ª, 10ª, 12ª i 14ª de la primera fase de la Nacional Catalana masculina així com femenina.”

Per tant, el Nacional Catalana masculí i femení podran tornar a entrenar i competir. Aquest serà el calendari d’aquests 2 equips:

Masculí:

Jornada 1: Caldes 5-4 CP Vic

Jornada 3: Tona - Caldes (31-01)

Jornada 5: Caldes - Voltregà (07-02)

Jornada 7: Olot - Caldes (14-02)

Jornada 9: Caldes - SHUM Maçanet (21-02)

Jornada 11: Caldes - Manlleu (28-02)

Jornada 13: GEIEG - Caldes (07-03)