top of page

Adrià Jiménez deixa la banqueta del sènior femení

El tècnic Adrià Jiménez ha decidit que no continuarà dirigint el sènior Femení del Recam Làser Caldes.

El calderí no ha pogut compaginar el seu rol de preparador físic de l'OK Lliga Masculí i les tasques de coordinació de la base amb el càrrec de primer entrenador del Nacional Catalana Femení.

En el seu any com a tècnic ha aconseguit complir els objectius i assolir l’ascens a Nacional Catalana. Jiménez agraeix la confiança de Candami que en tot moment ha mostrat les seves ganes de mantenir al calderí en el seu staff.


Declaracions d'Adrià Jiménez (Preparador físic del Recam Làser Caldes) :

"Vull comunicar que la propera temporada no seguiré com a entrenador del primer equip femení i del fem17 del Club Hoquei Caldes.

Ha estat una decisió molt complicada de prendre, m’hagués agradat molt poder dirigir el Nacional Catalana Femení. El club m’ha donat la confiança en tot moment per fer-ho, però un ha de valorar si pot arribar a tot i, en aquest cas no és així. Aquest projecte i aquestes jugadores, mereixen un entrenador que pugui estar al 100%, i les meves responsabilitats amb l’Oklliga Masculí, i amb les tasques de coordinació de la base del club no ho permeten. Estic molt content d’haver posat el meu granet de sorra en aquest grup, segur que, molt aviat, farà coses grans. Per aquest motiu, hi seguiré vinculat portant la preparació física del primer equip femení.

Vull agrair al CH Caldes la seva confiança, i a les meves jugadores el seu esforç i treball.

Ens veiem molt aviat a la Torre Roja. Som-hi Caldes"

214 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page