top of page

Ajuntament i Club Hoquei Caldes firmen un nou conveni de col·laboració

Ajuntament i Club d’Hoquei Caldes han formalitzat avui una col·laboració per quatre temporades (des de 2019/2020 fins a 2022/2023) que té per objectiu recolzar a l’entitat en el desenvolupament d’una programació esportiva a l’abast de tota la població.


Isidre Pineda, alcalde, i Jordi Aragay, president del Club Hoquei, acompanyats per la regidora d’Esports, Núria Carné, la vicepresidenta del club, Montse Perramon, i el coordinador esportiu i entrenador del primer equip, Eudard Candamí, han  signat el conveni que regula aquesta col·laboració i que estableix les aportacions màximes per temporada que farà l’Ajuntament: 35.000€ per a la temporada actual i 40.000€ per a les tres temporades següents sempre i quan es compleixin els objectius esportius marcats.

El conveni assegura una aportació de 30.000€ a l’entitat per a cada temporada que es destinaran a la participació dels i les esportistes associats i associades a l'entitat en les competicions federades regulars, la realització del torneig Llamborda d'hoquei patins de Festa Major, l’escola d’iniciació d’hoquei patins, el Campus d’estiu d’hoquei patins i altres activitats ciutadanes i de promoció de la Vila. A més, el club podrà rebre 5.000€ si mantenen el primer equip masculí a l’OK Lliga, 2.500€ si es classifica per a la Copa del Rei i 2.500€ si es classifica a la Competició Europea (CERS), que fan un total de 40.000€.

Amb aquesta col·laboració, l’Ajuntament treballa en el doble objectiu de donar suport a un dels principals club esportius calderins en nombre d’esportistes i, alhora, associar  els valors de superació i esportivitat amb la marca de Caldes de Montbui, “El poble que bull”. Per aquest motiu,, l’entitat la promourà mitjançant l’equipació que porten els jugadors i jugadores i la instal·lació d’un vinil al centre de la pista amb la marca turística municipal. 

Altres objectius d’aquesta col·laboració són la generació de polítiques per aproximar la ciutadania a l’esport i l’ampliació de la base social del Club Hoquei Caldes.

L’Ajuntament va signar el primer conveni amb el Club Hoquei Caldes l’any 2015

Amb l’arribada del primer equip del CHC a l’OK Lliga, l’Ajuntament de Caldes va creure necessari signar un conveni de col·laboració econòmica per la temporada 2015-2016. El projecte estable i ascendent del club ha motivat la continuació d’aquest conveni per als anys 2016-2017. A partir de l’any 2017, quan van començar a competir a la lliga europea, ja es va fer un conveni a dos anys vista tenint en compte els progressos assolits i la projecció de la vila de Caldes arreu del territori europeu. Enguany s’arriba a aquest format de conveni variable per a quatre temporades sempre i quan es compleixin els objectius esportius fixats (OK Lliga, Copa del Rei i Copa CERS).

247 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page