top of page

Ajuntament i Club Hoquei Caldes firmen un nou conveni de col·laboració

Ajuntament i Club d’Hoquei Caldes han formalitzat avui una col·laboració per quatre temporades (des de 2019/2020 fins a 2022/2023) que té per objectiu recolzar a l’entitat en el desenvolupament d’una programació esportiva a l’abast de tota la població.


Isidre Pineda, alcalde, i Jordi Aragay, president del Club Hoquei, acompanyats per la regidora d’Esports, Núria Carné, la vicepresidenta del club, Montse Perramon, i el coordinador esportiu i entrenador del primer equip, Eudard Candamí, han  signat el conveni que regula aquesta col·laboració i que estableix les aportacions màximes per temporada que farà l’Ajuntament: 35.000€ per a la temporada actual i 40.000€ per a les tres temporades següents sempre i quan es compleixin els objectius esportius marcats.

El conveni assegura una aportació de 30.000€ a l’entitat per a cada temporada que es destinaran a la participació dels i les esportistes associats i associades a l'entitat en les competicions federades regulars, la realització del torneig Llamborda d'hoquei patins de Festa Major, l’escola d’iniciació d’hoquei patins, el Campus d’estiu d’hoquei patins i altres activitats ciutadanes i de promoció de la Vila. A més, el club podrà rebre 5.000€ si mantenen el primer equip masculí a l’OK Lliga, 2.500€ si es classifica per a la Copa del Rei i 2.500€ si es classifica a la Competició Europea (CERS), que fan un total de 40.000€.

Amb aquesta col·laboració, l’Ajuntament treballa en el doble objectiu de donar suport a un dels principals club esportius calderins en nombre d’esportistes i, alhora, associar  els valors de superació i esportivitat amb la marca de Caldes de Montbui, “El poble que bull”. Per aquest motiu,, l’entitat la promourà mitjançant l’equipació que porten els jugadors i jugadores i la instal·lació d’un vinil al centre de la pista amb la marca turística municipal. 

Altres objectius d’aquesta col·laboració són la generació de polítiques per aproximar la ciutadania a l’esport i l’ampliació de la base social del Club Hoquei Caldes.

L’Ajuntament va signar el primer conveni amb el Club Hoquei Caldes l’any 2015

Amb l’arribada del primer equip del CHC a l’OK Lliga, l’Ajuntament de Caldes va creure necessari signar un conveni de col·laboració econòmica per la temporada 2015-2016. El projecte estable i ascendent del club ha motivat la continuació d’aquest conveni per als anys 2016-2017. A partir de l’any 2017, quan van començar a competir a la lliga europea, ja es va fer un conveni a dos anys vista tenint en compte els progressos assolits i la projecció de la vila de Caldes arreu del territori europeu. Enguany s’arriba a aquest format de conveni variable per a quatre temporades sempre i quan es compleixin els objectius esportius fixats (OK Lliga, Copa del Rei i Copa CERS).

248 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

El Recam Làser Caldes rebrà aquest dissabte a les 20h al PHC Sant Cugat en la 22a jornada de la Parlem OK Liga. Els calderins arriben amb la necessitat de sumar els tres punts després de les últimes d

Derrota del Recam Làser Caldes a la pista de l’Arenys de Munt per 5-4 en la 21a jornada de la Parlem OK Liga, disputada dimecres. Els calderins necessitaven sumar els tres punts per tenir certa comodi

Aquest dimecres el Recam Làser Caldes disputarà una nova jornada de la Parlem OK Liga a la pista de l’Arenys de Munt. Un duel corresponent a la 21a jornada del campionat. Els calderins arriben a la ci

bottom of page