Càstig excessiu, la Torre Roja decidirà

El Sporting Tomar s’endú la primera batalla en la eliminatòria dels Setzens de Final de la World Europe Skate Cup. Els portugessos han guanyat per 4 a 2 en un duel on els calderins han dominat més la possessió però no han tingut l’eficàcia necessaria per emportar-se el partit. Tot i això, tot està molt Obert i es decidirà a la Torre Roja.

El Tomar s’ha avançat al minut 3 amb un gol de Pedro rematant a l’interior de l’àrea. Al munut 12 els locals han fet el 2-0 en un gol molt polèmic del capità Ivo. Giménez ha retallat distàncies un minut després amb un golàs aixecant i picant per darrera de la porteria. Amb aquest ajustat marcador s’ha arribat al descans.


A la segona part el partit ha seguit una dinàmica similar amb un Caldes més dominador i un Tomar sortint a la contra. Al minut 35 Alexandre Acsensi ha vist blava i Campor ha aturat la falta directa a Sardo. Tot i això, amb el power-play els locals han fet el 3-1 per mitjà de Sardo. Novament però, Giménez ha retallat distàncies amb una jugada personal entrant des del lateral.


S’ha arribat al final del partit amb un marcador molt ajustat però a falta de 2 minuts Xandca, amb una bona jugada personal, ha fet el definitiu 4-2.

Un marcador massa excessiu després del Bon paper del Caldes a Tomar. Tot i això, l’eliminatòria es decidirà el proper 17 de novembre a la Torre Roja.

227 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo