Carta de comiat de Dani Sabaté

És hora d'acomiadar-se, ha arribat el moment on he decidit que arriba el final d'aquesta etapa, voldria ser breu, però, aquests 3 anys viscuts aquí a Caldes no m'ho permeten.

He viscut l'etapa esportiva més intensa i increïble de la meva vida, mai hagués imaginat viure tans bons moments desde la meva arribada, i mai oblidaré cada partit i cada moment viscut amb aquest equip. He pogut gaudir de 3 permanències, una copa del rei i una final four de la CERS, però ho he pogut gaudir, amb un grup humà irrepetible, que m'han fet sentir únic i important desde la meva arribada al club.

Vull donar les gràcies a molta gent i no em penso deixar a ningú que m'ha fet sentir-me estimat aquí a Caldes. 

Primerament en Jordi Aragay, per ser qui em portés a viure aquesta gran experiència, a l'Eduard per dipositar en mi la confiança de formar part del seu staff any darrere any i fer-me sentir part d'aquest equip, el president i la junta pel seu compromís en tot el que envolta al club, mai ningú s'anirà dolgut de Caldes,  en Lluís Galbas, Josep Batlle i Jordi Calafell, els meus 3 mosqueters que me'ls enduria a qualsevoll lloc per estar ben recolzat que són els senyors Baraldés, Comerma i Ventosa, l'Adrià en Víctor i en Martí, els jugadors que ens han envoltat i ajudat a cada entrenament, els germans Càtedra perquè la seva feina ha fet créixer aquest club, la gent del bombo que pocs equips poden gaudir d'una afició que els segueix a tot arreu, als familiars de l'equip i a les novies per fer tan bon caliu en aquesta pinya que hem tingut durant aquests 3 anys, a la meva família i a la meva nòvia per donar recolzament a cada alegria i a cada emprenyada que m'emportava a casa. Però sobretot a tots aquests AMICS que portaré sempre amb mí, de fet, els anomenaré com així ho faig amb ells, Mosto, Turuc, Pulga, Giorgi, Xavier, Jeisel, Xiscu, Chispa, Kimi Raikkonen, Bicho, Antonio, Negrito, Ferranxu i VJ. No podria estar més orgullós de poder compartir vivències i moments amb cadascú de vosaltres, m'heu fet sentir especial, he estat feliç i només he tingut alegries amb tots vosaltres, respondria per cadascú d'aquest grup humà en qualsevol situació i sempre sempre tindreu un amic aquí, gràcies de tot cor per aquests 3 anys.

Ara sí, ja acabo, sempre m'agrada donar consells, i acabaré amb un, gent que forma part del Recam Laser Caldes, desviviu-se per aquest gran club perquè segurament mai estareu en un d'igual, i gent que envolta al club, dipositeu la confiança en els entrenadors i en la junta, perquè estan on estan gràcies a tants anys de feina ben feta, i de ben segur, que així seguiran.

Ara i sempre, Força Caldes! Dani Sabaté

1,288 vistas0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo