Cesc Campor, segona baixa per la propera temporada

El porter de Sentmenat, Cesc Campor, serà la segona baixa de cara a la temporada 19/20. El porter vallesà ho ha fet oficial després d'anunciar-ho a través de les xarxes socials, tal i com va fer ahir Pol Galbas. Campor ha vestit la samarreta del Caldes durant 6 temporades.

"Fa 6 anys, un grup de persones vam iniciar un projecte de pujar a OK Lliga. Ho vam aconseguir en dos anys. Els altres 4 anys s'ha aconseguit consolidar el CH Caldes com un equip d'OK Lliga", diu Campor. "Per tant, valoro de manera molt positiva aquest projecte que ara continuarà sense mi. El Caldes té molt de futur".


Cesc Campor va arribar quan l'equip estava a Nacional Catalana provinent del CP Vic. 6 anys amb molts moments viscuts com la Final Four de la Copa CERS, semifinals de Copa del Rei... però "és difícil concretar un moment preferit... Són moltes les emocions viscudes, però em quedaria amb la Final Four de Viareggio o la primera gran victoria a oklliga a casa contra el liceo".


"Em que em quedo de tots aquests anys es amb totes les persones que he conegut, l'amistat dura tota la vida." Campor destaca també la gran aifció del Caldes, que "sempre m'ha regalat molts moments d'alegria, de passió, d'ànims en els moments difícils... Són molt grans!


Molta sort en la teva nova etapa, Cesc!

1,130 vistas0 comentarios