Com a casa, enlloc (4-2)

El Recam Làser Caldes ha sumat una nova victòria a la Torre Roja després de superar per 4 a 2 al Calafell en partit corresponent a la 17a jornada de l’OK Lliga. Els de Candami s’han posat 3 a 0 en el marcador però els Baix Penedès han lluitat fins al final.Els locals s’han avançat al minut 5 aprofitant una bona combinació entre Rovira i Rodríguez que ha anotat el primer gol dels vallesans. Al minut 9, un xut des de la frontal de Rodríguez ha sorprès a Edo fent el 2 a 0. Ferran Rosa, al minut 15, ha tornat a anotar pels arlequinats amb un llançament directe des de fora de l’àrea. El Calafell ha respòs immediatament amb una ràpid contraatac de Gabarró.


A la represa els visitants han mostrat la seva millor versió i han posat contra les cordes als vallesans. Al minut 27, Rovira pogut anotar la 10a falta dels de Varias però Edo ha aturat el llançament. Un minut després, Torné ha fet el 3 a 2 amb un bon xut de cullera. Al minut 34, Camps, novament impecable, ha aturat la FD per acumulació a Gabarró. Miras ha vist la blava en l’acció següent però novament Camps ha aturat la directe. Al minut 46, Ferran Rosa ha aprofitat la 15a falta dels visitants per fer el 4 a 2 i encarrilar la victòria pels calderins.


Victòria important per situar-se en tercera posició amb 35 punts abans de rebre el Club Patí Vic el proper dissabte a la Torre Roja.