top of page

COMUNICAT OFICIAL

Benvolgudes i benvolguts sòcies i socis del Club Hoquei Caldes. Els informem que el passat 4 d’agost el President Jordi Aragay Cruells, juntament amb set membres de la Junta Directiva, van presentar la seva dimissió.


La resta dels membres de la Junta ens hem reorganitzat amb noves incorporacions per tal de crear una Junta Interina, els càrrecs de la qual hauran de ser aprovats en una assemblea extraordinària per acabar el mandat 2019-2023 pel que vàrem ser escollits.


Segons els estatuts de l’entitat, la Junta Interina haurà de ser encapçalada pel soci més antic de la Junta vigent. És per això que el President Interí serà Josep Comerma Mustarós, soci fundador i soci número 2.


Seguirem treballant per a la formació esportiva i de valors de les jugadores i jugadors. També per fer créixer l’hoquei femení i per a que el primer equip assoleixi, any rere any, èxits esportius i sigui un gran ambaixador de la vila de Caldes de Montbui.


Aprofitem per animar-vos a seguir els equips del Club Hoquei Caldes en directe en el pavelló de la Torre Roja i a través de les xarxes socials del Club. #SomHiCaldes964 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page