Confiança per tornar a la final

El Recam Làser Caldes disputarà aquest dijous les semifinals de la Lliga Catalana contra el totpoderós FC Barcelona. En la reedició de la gran final de la temporada passada, els de Candami volen repetir la imatge d’aquell duel tant disputat, i que va captar l’atenció de tots els aficionats de l’hoquei.El repte és majúscul. Enfront el millor equip del món, plegat d’estrelles i amb un esperit competitiu que els fa encara més perillosos. Aquesta temporada manté la mateixa plantilla amb l’única novetat del calderí Sergi Llorca que després d’una anys exitosos al Noia Freixenet, s’ha guanyat el seu lloc en el primer equip. Els d’Edu Castro disposant d’un bloc d’ensomni amb jugadors com Sergi Panadero, Pau Bargalló o Pablo Álvarez. A la porteria, un any més, segueixen la dupla Fernàndez – Egurrola.

El Caldes haurà de millorar respecte el duel contra el Girona. Els vallesans van necessitar la millor versió de Gerard Camps pel domini dels gironins. Les cartes pel tècnic calderí són bones i disposa de jugadors de garantia com Rovira o Rosa. L’arribada de Miras ha suposat un plus en tots els aspectes. L’ex del Porto és una garantia en atac i en defensa però a més, ajuda als companys per la seva experiència.

Aquest dijous a partir de 2/4 de 9 del vespre, FC Barcelona vs Recam Làser Caldes, en joc una plaça a la gran final de la Lliga Catalana Frit Ravich. Es pot seguir el partit en directe per Esport3.

84 vistas0 comentarios