top of page

"El camí a Europa passa per Reus"

El Recam Làser Caldes visita aquesta dissabte la pista del Reus Deportiu amb l’objectiu de segellar la classificació per a la WS Europe Cup. Els de Candami, que van segellar la permanència el passat cap de setmana, confien en donar la sorpresa en una de les pistes més difícils de la lliga.


Els del Baix Camp lluiten per donar el salt a la segona plaça en possessió del Liceo després de veure com la lliga queda en mans del FC Barcelona. El bloc reusenc no ha pogut mantenir el gran nivell exhibit anys anteriors i ha sortit perjudicat per la pèrdua de jugadors rumb a Portugal. Liderats per Alex Rodríguez, Joan Salvat i Marc Júlia, els homes de Jordi García confien en tancar l’any el més a dalt possible.


Els calderins volen trencar la mala dinàmica post Copa. Situats a la zona noble de la taula a llarg de tota la temporada, tot fa indicar que Caldes tornarà a Europa el proper curs. El retorn de Giménez,que va complir sanció el passat cap de setmana, és la nota positiva en un duel marcat per la noticia de la no continuïtat de Galbas i Campor.

Aquest dissabte a partir de les 9 del vespre, Reus Deportiu vs Recam Làser Caldes, en directe per Ràdio Caldes.

32 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page