top of page

Genial Hockey i Barovari Esports, nous espònsors oficials del Rècam Làser Caldes

La marca esportiva Genial Hockey i la seva distribuïdora principal, Barovari Esports, ambdues especialitzades en productes d’hoquei, es converteixen en espònsors oficials del Club Hoquei Caldes.


L’acord d’esponsorització que han signat el Club Hoquei Caldes amb Genial Hockey i Barovari Esports tindrà una durada inicial de dues temporades. La firma catalana especialitzada en productes d’hoquei patins es converteix així en la marca exclusiva de material del primer equip Rècam Làser Caldes, i del primer equip femení, que aquesta temporada ha assolit el seu ascens a Nacional Catalana Femenina, promovent així la igualtat entre les dues categories.

Dins el mateix acord, Barovari Esports es converteix en el proveïdor oficial de material esportiu del club facilitant així a tots els jugadors del Club Hoquei Caldes poder adquirir material d’hoquei sense necessitat de desplaçar-se.

Genial Hockey, amb seu a la ciutat de Barcelona, és una empresa que es dedica al disseny i fabricació d’un gran ventall de productes destinats a la pràctica d’hoquei sobre patins, hoquei en línia, hoquei gel, hoquei herba i patinatge artístic. Un dels principals objectius de l’empresa és la investigació i desenvolupament de nous productes que millorin i facin més eficient la pràctica d’aquestes modalitats esportives.

Barovari Esports, és la distribuïdora i botiga oficial de la marca grup, situada la Gran Via de Carles III de Barcelona. Tots els productes de la marca Genial es poden trobar a la seva web (www.barovari.com).

Dins d’aquest acord, es preveuen una sèrie de contraprestacions per part del Club Hoquei Caldes per la cessió de la imatge del club i de les seves jugadores i jugadors de les seves màximes categories així com també la presència de publicitat de les dues firmes a les instal·lacions del Club; les tres entitats signants també pretenen amb aquest acord promoure la igualtat i visibilitat de les dues màximes categories del club, la masculina i la femenina.

JORDI ARAGAY (President del Recam Làser Caldes)

Des del Club Hoquei Caldes estem molt satisfets amb aquest acord, per una part perquè Genial torna al Caldes com a sponsor amb uns productes de gran qualitat i per l’altra perquè hem pogut millorar les condicions que teníem fins ara i en tercer lloc perquè podrem donar servei de material d’una manera molt àgil a la base del club.

BAROVARI ESPORTS

Estem molt contens de l’Acord aconseguit ja que per nosaltres és un plaer el tornar a col·laborar amb el Club Hoquei Caldes, un club dels més importants de l’OK Lliga i amb una gran base i projecció. Moltes gràcies al seu President Jordi Aragay i a la seva directiva per la gran dedicació a l’hoquei i per confiar en nosaltres. Moltes gràcies!!!

GENIAL HOCKEY

Desde Genial Hockey estem entusiasmats a poder col·laborar amb el Club Hoquei Caldes, un club referent al món de l'hoquei patins a tots els nivells, des del primer equip a l'Ok Lliga passant per tots els equips de base. Estem molt agraïts per la confiança que la junta directiva de l'entitat ha depositat en nosaltres per a equipar als equips del club.

150 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

El Recam Làser Caldes rebrà aquest dissabte a les 20h al PHC Sant Cugat en la 22a jornada de la Parlem OK Liga. Els calderins arriben amb la necessitat de sumar els tres punts després de les últimes d

Derrota del Recam Làser Caldes a la pista de l’Arenys de Munt per 5-4 en la 21a jornada de la Parlem OK Liga, disputada dimecres. Els calderins necessitaven sumar els tres punts per tenir certa comodi

Aquest dimecres el Recam Làser Caldes disputarà una nova jornada de la Parlem OK Liga a la pista de l’Arenys de Munt. Un duel corresponent a la 21a jornada del campionat. Els calderins arriben a la ci

bottom of page