top of page

La il·lusió de la Copa

El Recam Làser Caldes obre el teló d’una nova edició de la Copa del Rei amb la màxima il·lusió de seguir superant fites històriques. Un cop segellada la tercera posició a la lliga, els de Candami confien amb les seves opcions per lluitar pel títol.El camí fins a la final serà complicat. El primer repte, als quarts de final, serà el Lleida Llista. L’equip de Folguera ha marcat els seus millors registres històrics aquest curs i aspira a seguir col·leccionant trofeus. L’equip lleidatà compte amb un bloc amb experiència i jugadors de gran talent com Vives, Tomàs o un inspirat Serra a la porteria.


La igualtat ha estat la tònica en els enfrontaments entre els dos equips aquest curs. Els dos duels s’han decidit pel canto local amb una mínima avantatge decidida per petits detalls.


El Caldes confia en seguir escrivint pagines històriques i superar la barrera de les semifinals. L’equip vallesà vol donar la sorpresa i certificar un any històric amb un pas més endavant. El tècnic arlequinat confia en recuperar a tots els seus efectius per la Copa.

44 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page