Nit de comiats a la Torre Roja

El Recam Làser Caldes tanca el teló de la temporada rebent la visita del Liceo gallec. El quadre d’Eduard Candami, amb els deures fets des de fa un parell de setmanes, vol acomiadar el curs amb un triomf de prestigi. La nit tindrà un punt emotiu amb els comiats de Pol Galbas i Cesc Campor que no continuaran al club.


Els de Copa que viuran un canvi radical en la plantilla, lluiten per acabar en 2a posició i només els hi val la victòria. Els gallecs hauran de començar des de cero després de les baixes confirmades de Malian, Di Benedetto i Miras al Porto, Edu Lamas al Benfica, Josep Lamas que apunta a retirada o Marc Coy camí d’Itàlia. Asseguren la continuïtat d’un jugador extraordinari com Dava Torres i dels joves talents Facu Bridge i Fabricio Ciocale.

Els calderins volen regalar a l’afició un últim triomf per acomiadar una temporada amb grans moments com la 4a posició al final de la primera volta o les semis de Copa. Álvaro Giménez pot tancar el curs com a màxim golejador dels vallesans en les tres competicions. Sito Ricart va completar una actuació notable contra el Noia i cada cop té més importància dins de la rotació. Amb el retorn de Roger i Ferran que van complir sanció el passat cap de setmana el tècnic calderí comptarà amb tota la plantilla menys Rovira que acumula el primer cicle de blaves i es perdrà el duel.

Aquest dissabte a partir de les 8 del vespre, Recam Làser Caldes x Hockey Club Liceo, en directe per OK Liga TV.

312 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo