top of page

Som d'OK Lliga (5-1)

El Recam Làser Caldes ha viscut un dels dies més macos dels últims temps segellant la permanència a l'OK Lliga amb una victòria èpica. Els de Candami arribaven a la cita amb la necessitat de sumar el triomf per més de tres gols, i ho ha aconseguit.

En una Torre Roja plena fins a la bandera, els vallesans han exhibit la seva millor versió per signar una actuació espectacular. Al minut 14, Roger Preses, heroi pels calderins, ha fet l'1-0 aprofitant el refús d'un penal. Abans del descans, els arlequinats obrien forat fent el 2-0 obra de Gurri.

A la represa els de Candami s'han trobat amb un gerro d'avui freda amb el gol rebut per part de Formatje 30 segons després. Lluny de rendir-se, els calderins han tornat a dominar el matx i Pujadas, amb un fort xut, ha fet el 3-1 al minut 30. Pocs minuts després, una bona jugada individual de González ha permès a l'ex del Lloret fer el 4-1. Els arlequinats remaven sense premi per segellar una heroica tarda a la Torre Roja. El tècnic calderí feia sortir a Arnau Martínez per atacar amb cinc jugadors i així ha arribat l'explosió d'eufòria arlequinada. Quan faltaven 28 segons, Presas aprofitava una assistència meravellosa de Gurri per fer el definitiu 5-1.

Recordeu aquest 5 de maig com un dia inoblidable pels aficionats del Caldes que poden dir amb orgull que el nostre club seguirà, deu anys després, a la millor lliga del món. Ara, tocarà descansar per afrontar l'eliminatòria de PLAYOFF contra el Lleida per una plaça europea. Això sí, amb l'objectiu a la butxaca.