top of page

Som de Copa CERS!

El Recam Làser Caldes ha signat un final de temporada brillant, cosa que ha portat als de Candami a classificar-se per la Copa CERS per segona vegada en la història del club. Els calderins van guanyar a l'Asturhockey per 2-3, amb remuntada inclosa, i van aconseguir la 7a victòries en 8 partits, una xifa espectacular.

El Caldes depenia de si mateix per classificar-se per Europa però les coses es van complicar al començament del partit. L'Asturhockey, que s'acomiadava de l'OK Lliga al seu pavelló, va començar colpejant primer amb 2 gols en poc temps. Fandós i Aspara van posar el 2-0 en el minut 9.


No va ser fins a falta d'11 minuts pel final quan Rovira va retallar distàncies amb el 2-1. En el mateix minut Ferran Rosa va igualar el partit amb el 2-2, cosa que apropava al Caldes a l'objectiu.

A la represa el marcador va costar de moure. A falta de 7 minuts pel final i amb els calderins encara no classificats per Europa, Galbas va veure blava i Campor va aturar un autèntic match-ball. Els de Candami van aguantar amb un home menys fins que Rovira va transformar la 10a falta dels asturians per fer el 2-3, un marcador que ja valia.


A menys de 2 minuts pel final, Fernández va veure blava però Rovira no va poder sentenciar el duel. Tot i això, els calderins van aguantar fins al final per emportar-se els 3 punts i el bitllet europeu cap a la vila termal.


Amb aquesta victòria el Recam Làser Caldes tanca la millor temporada a l'OK Lliga amb 44 punts i aconsegueix la 8a posició a la taula.


Estadístiques completes: http://www.hockeypatines.fep.es/league/714

89 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page