top of page

Teresa Sapena, primer reforç del Recam Làser Caldes

El Recam Làser Caldes ha arribat a un acord per a la incorporació de Teresa Sapena.


La portera, de 19 anys, arriba procedent del HC Alpicat on ha militat les dues últimes temporades. Es mostra molt il·lusionada d’arribar a la Torre Roja i unir-se al projecte ambiciós de Solé.Així explicava Sapena, el seu fitxatge pel club vallesà:


“Vaig començar en el món de l’hoquei als 5 anys, i portera, als 10, gràcies a la meva germana gran. A casa som una nissaga de tres porteres. L’afició per la porteria ve de família. He militat al Alpicat casi tota la meva vida. Vam guanyar el campionat de Catalunya. Als 16 anys vaig jugar a l’OK Lliga Femenina amb el Reus Deportiu. Aquests últims dos anys he tornat a jugar a casa.


Vaig acceptar la proposta del Caldes perquè estic estudiant Arquitectura a Sant Cugat. Seguir al meu club no era viable. L’hoquei és la meva passió i vull seguir jugant, creixent i millorant. Els objectius d’aquest curs són quedar el més amunt possible. Som un equip jove però podem fer un bon paper aquest curs. Sóc una jugadora treballadora, competitiva i amb caràcter”

185 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page