Torna l’hoquei a Lloret

Per fi ha arribat l’hora de tornar-se a cordar els patins per disputar un partit d’hoquei patins. El Recam Làser Caldes afronta aquest dimecres el retorn a les pistes davant del Club Hoquei Lloret en els vuitens de final de la Lliga Catalana.

El Recam Làser Caldes vol repetir el bon paper de la passada edició de la Lliga Catalana

Els de Candami afronten el duel amb la màxima il·lusió d’un nou curs on les expectatives tornen a ser molt altes. La principal novetat és l’arribada de Sergi Miras, procedent del Porto FC. El tècnic calderí comptarà amb onze jugadors a la plantilla del primer equip i podrà rotar un equip amb la capacitat per lluitar per grans fites.


Enfront es veurà les cares amb el conjunt dirigit per Xavier Albet, que agafa el relleu d’Oriol Perarnau. El tècnic gironí tindrà que treballar amb un equip nou després de les baixes dels germans Grau, David Plaza o Ferran Serra, els jugadors més importants del club en els darrers anys.


L’arribada de Max Thiel (RSC Cronenberg) i Marc González (FC Barcelona), juntament amb la continuïtat de Marc Gomez, Moi Aguirre, Adrià Farré i Andreu Muñoz formen el bloc dels de la Selva que confien amb la cantera per continuar competint a l’OK Lliga.


Els calderins vol començar a guanyar sensacions i sumar la victòria en l’anada dels vuitens de final. La Torre Roja decidirà divendres però els vallesans volen agafar avantatge.


Recordar que l’entrada està restringida al públic visitant per seguretat i prevenció.

156 vistas0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo