top of page

Torna la Parlem OK Liga

Aquest cap de setmana comença una nova edició de la Parlem OK Liga, on el Recam Làser Caldes tornarà a disputar la màxima competició nacional. Els calderins jugaran la novena temporada a la divisió d’or de l’hoquei espanyol.

Els d’Eduard Candami debutaran aquest diumenge contra el Noia Freixenet, recent campió de la Lliga Catalana. Els calderins van jugar el passat cap de setmana el darrer amistós de la pretemporada contra el Mataró. Els vallesans van superar per 4-2 al conjunt del Maresme. Els de Candami han tingut bones sensacions durant la pretemporada. Per tant, autèntica prova de foc pels de la Torre Roja a la primera jornada de lliga.

El Noia Freixenet arriba amb molta moral després de conquerir la Lliga Catalana i superar al FC Barcelona a la final. Els de Sant Sadurní d’Anoia han incorporat a Ivan Morales, Humberto Mendes i Xavi Rovira.

Tot a punt per aixecar el teló a la Parlem OK Liga 2023/24 a la Torre Roja amb un duel molt intens i atractiu. El partit entre el Recam Làser Caldes i el CE Noia Freixenet es disputarà aquest diumenge a les 16:15h al pavelló de la Torre Roja. El match es podrà seguir en directe a través de La Xarxa.

81 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page