top of page

Victòria de carácter (2-3)

El Recam Làser Caldes suma una brillant victòria per 2-3 a l'Oliveres de la Riba davant del Club Patí Voltregà. Els vallesans es jugarán la permanència en la darrera jornada a la Torre Roja.

Els calderins han quallat un dels partits més complets del curs demostrant el carácter competitiu de l'equip. En els primers compassos, els de Candami han tingut bones oportunitats per obrir el marcador però sense encert. El gol ha arribat en el minut 8 després d'una gran acció personal de Pujadas que ha fet el 0-1. El marcador no s'ha tornat a moure en el primer temps.

En la segona meitat, els vallesans han tornat a sortir endollats a la pista. Ballart, al 28, ha fet el 0-2. Els locals no han baixat els braços i Teixidó, al minut 31, ha fet l'1-2. El Caldes ha remat per fer el tercer però s'ha trobat amb l'empat de Burgaya. Els vallesans han lluitat per la victòria i a falta de dos minuts, Presas ha fet el gol de la victòria.

Triomf vital pels arlequinats que lluitaran fins a la darrera jornada per mantenir la categoría i evitar el PLAYOUT. La cita serà el proper diumenge a les 12 del migdia contra l'Alcoi.