top of page

A recuperar el somriure a Girona

El Recam Làser Caldes visita aquest dissabte la pista del Girona amb l'única opció de sumar la victòria per trencar la ratxa de tres derrotes consecutives.El Caldes disputarà l'encontre corresponent a la jornada 9 de la Parlem OK Lliga amb més ganes que mai de tornar a la Vila Termal amb els tres punts. El duel serà una autèntica batalla entre dos equips situats a la part baixa però amb molta qualitat a les seves files.


La pista gironina ha sigut històricament complicada pels de Candami amb només una victòria en 6 visites. El quadre de Benito disposa de jugadors amb experiència a la lliga com Llaverola, Aguirre i Grau però també el talent jove de Puigvert, Matthieu o Nadal. Amb dues victòries en vuit partits, els gironins van superar al Noia a la seva pista demostrant el perill del factor local.


Eduard Candami necessita la reacció de la seva plantilla. Tot I que les sensacions són millors que la posició a la taula, l'equip necessita recuperar la confiança de les victòries. Biel Pujades, Arnau Martínez i Roger Presas són els tres calderins que han demostrat el seu bon estat de forma en els darrers encontres.


Toca donar un pas endavant i recuperar el camí de la victòria abans d'iniciar la recta final de la primera volta.

31 visualizaciones0 comentarios

Comments


bottom of page