top of page

Blanqué lidera una victòria vital (4-1)

El Recam Làser Caldes ha sumat una brillant victòria per 4-1 contra el Girona i fa un pas important cap a la permanència a l'OK Lliga. Els calderins remonten el gol inicial de Domenech i escalen fins els 28 punts.

Els vallesans han dominat el joc en el primer temps amb bones ocasions però sense encert. Aleix Domenech, al minut 15, ha fet el 0-1 pels visitants. Els de Candami han donat un pas endavant i un minut màgic, el 22, ha donat la volta a l'electrònic. Marcos Blanqué i Ballart han trencat la resistència dels gironins per fer el 2-1 abans del descans.

A la segona part s'ha viscut la tensió del partit amb arribades però sense gols. Els dos equips han gaudit d'oportunitats des de la directa però els porters han demostrat un gran nivell. Al tram final del matx, Blanqué, des de la directa, i Gurri, han fet el definitiu 4-1.

Gran victòria pels calderins en un escenari immillorable, una Torre Roja plena fins a la bandera. La propera cita dels calderins serà el proper 6 d'abril al Palau Blaugrana contra el Barça.