top of page

La segona part s'emporta els punts

El Recam Làser Caldes ha caigut derrotat per 3-5 contra el Calafell en la tercera jornada de la Parlem OK Lliga. Els calderins han ofert un gran nivell en el primer temps però la segona part ha acabat amb les aspiracions arlequinades.

Els primers 25 minuts dels de Candami han mostrat la millor versió dels vallesans que han marxat al descans amb un clar 3-1. Ballart, per partida doble, i Presas han avançat als de la Torre Roja. El Calafell, ha respòs amb el gol de Selva, però el domini dels de Caldes ha sigut notable.

A la segona part, el guió del partit ha canviat totalment. El Calafell ha mostrat la seva millor cara i tirant d'experiència ha sigut capaç de donar la volta a l'electrònic. Miras, amb dos gols, Selva i Xaus han trencat les il.lusionats locals contrarrestant el joc dels de Candami.

El Caldes es queda amb una sensació agredolça després de dominar el joc la majoria de l'encontre. La propera cita dels calderins serà el proper dissabte a la pista del Rivas. Els arlequinats buscaràn la primera victòria al campionat.